Over GFSA

Meer dan 15 jaar ervaring als financieel expert

GSFA is opgericht door Maarten Goedhart. De afgelopen vijftien jaar heb ik verschillende financiële rollen vervuld bij bedrijven uit diverse bedrijfstakken. Hierdoor heb ik een brede basis aan financiële kennis opgebouwd.

Dit heb ik aangevuld met mijn doctoraal studie bedrijfseconomie en de postdoctorale opleiding tot register controller. Hierdoor kan ik ondernemers in het MKB bijstaan bij tal van vraagstukken op het gebied van finance & control.

Naast deze werkzaamheden op financieel gebied heb ik in de meeste rollen ook opgetreden als sparring partner en rechterhand voor het (hogere) management. Ik heb geleerd mijzelf te verplaatsen in de manager / ondernemer / directeur.

Ik ben in staat complexe financiële zaken eenvoudig en duidelijk uit te leggen aan collega’s zonder financiële achtergrond. Ik kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden. Omgekeerd ben ik ook in staat ideeën en strategieën te vertalen naar gedetailleerde en complexe financiële plannen.

Kwalificaties

Ik heb een studie bedrijfseconomie (master-graad) afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierdoor heb ik een brede basis aan kennis op tal van financiële en economische vlakken.

Vervolgens heb ik de postdoctorale opleiding tot Register Controller behaald aan de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA). De opleiding is erkend door de VRC en is geaccrediteerd door de NVAO.

Hierdoor behoort deze opleiding tot een van de weinige wetenschappelijke post-master opleidingen in Nederland. Deze opleiding is gekoppeld aan een systeem van permanente educatie zodat ik op de hoogte blijf van relevante ontwikkelingen op het vakgebied.

Tot slot heb ik in 2020 de studie MKB belasting consulent afgerond. Met het afronden van deze studie ben ik ook ingeschreven in het Register Financieel en Fiscaal Advies (SRFA). Voorwaarde aan deze inschrijving is het volgen van permanente educatie zodat ik altijd op de hoogte ben van de meest recente ontwikkeling op het gebied van fiscale regelgeving.

Werkervaring

over GFSA
  • Blog
  • Alg. voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +31 6 18475104