MKB controller - wat is de meerwaarde? -

Waarom zou je voor een MKB Controller kiezen? Die vraag zult u als ondernemer wel eens aan uzelf hebben gesteld. Toch blijkt uit ervaring dat een MKB Controller wel degelijk een meerwaarde heeft. Als ondernemer bent u namelijk succesvol in uw vakgebied en de meeste ondernemers hebben te weinig financiële kennis. Dat is juist waar mijn sterke punt ligt.

De meerwaarde van een MKB Controller

Ik help u en uw bedrijf niet alleen op het gebied van financiële vraagstukken, maar ben ik ook gesprekspartner bij andere vraagstukken. De meeste ondernemers werken met een accountant, maar die richten zich vooral op de boekhouding. Een controller gaat net een stapje verder. U investeert hiermee in kennis. Kennis die u zelf wellicht niet had, en waar u uw bedrijf mee kunt laten groeien. 

MKB controller

Wat kost het?

De kosten zijn lastig in te schatten. Niet iedereen rekent hetzelfde tarief of heeft dezelfde werkwijze. Daarnaast is het afhankelijk van de werkzaamheden, de uren en de duur van het project. Daarnaast is het resultaat van een controller niet binnen een week zichtbaar. Daar schrikt veel ondernemers af. Toch heeft een MKB-Controller wel degelijk een meerwaarde. Je investeert namelijk in kennis.

Wat doet een controller?

Een MKB Controller is een soort gesprekspartner die ondernemers ondersteunt op allerlei (financiële) zaken. Dat kan variëren van jaarplannen maken tot adviseren bij bedrijfsovernames. Een controller, ook wel MKB adviseur genoemd, is echter niet alleen een gesprekspartner, maar vooral een vertrouwenspersoon. Iemand die graag de dialoog met je aangaat over dringende zaken. Kritisch, maar eerlijk. Als ‘buitenstaander’ kijk ik met een frisse blik naar uw onderneming.

Samen met u zal ik de ideeën, plannen, kansen, gedachten en risico’s bespreken en analyseren om op die manier tot een strategisch plan en de uitvoering te komen. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op!

  • Blog
  • Alg. voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +31 6 18475104