MKB Consultant met ervaring - Direct beschikbaar

Veel ondernemers hebben vragen waar ze niet altijd het antwoord op hebben. Een MKB Consultant kan daarbij prima helpen. Het ontbreekt bij veel ondernemers vaak aan een goede sparringpartner. Zoekt u een gesprekspartner waar u ideeën, plannen, kansen, gedachten en risico’s kunt bespreken? Dan help ik u graag.Wat doe ik als MKB-consultant

Consultancy klinkt wat afstandelijk, maar dat is het juist niet. Als MKB-consultant ben ik niet alleen een gesprekspartner, maar bovendien een vertrouwenspersoon. Met jarenlange ervaring in het adviseren van Mkb-bedrijven, ken ik de klappen van de zweep. 


Als MKB-consultant ga ik graag het gesprek aan. Dat kan over van alles gaan. Ieder bedrijf is namelijk anders. Wellicht heeft u begeleiding nodig bij een bedrijfsovername, een geheel nieuw zakelijk idee of het inzichtelijk krijgen van bedrijfsrisico’s. Ik kom graag met een gepersonaliseerde oplossing voor u én voor uw bedrijf.


MKB consultant

Ik leg graag de focus op de relatie met u en niet alleen op de diensten. Een goede relatie met mijn opdrachtgever bevordert onze gezamenlijke doelen.


Kritisch, maar eerlijk

Een goede MKB-consultant geeft feedback, juist bij ideeën, plannen, kansen, gedachten die bijgeschaafd kunnen worden. Een standaard oplossing werkt namelijk nooit in het MKB. Ik zal kritisch, maar eerlijk het gesprek aan gaan. Ik zal u vragen stellen over de vraagstukken waar u mee worstelt. Wat is uw plan voor uw bedrijf? Waar loopt u vast? Ik probeer zoveel mogelijk om uw administratie gemakkelijker te maken. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met u in uitgebreide rapportages. Dat is ook waarom u een consultant nodig heeft.


Ik deel een frisse blik op uw onderneming. Samen met u zal ik de ideeën, plannen, kansen, gedachten en risico’s bespreken en analyseren om op die manier tot een strategisch plan en de uitvoering te komen.

MKB consultant Rotterdam
Bekende vraagstukken

Uit ervaring weet ik dat ondernemers worstelen met ingewikkelde vraagstukken. Vaak proberen ze dat zelf op te lossen, maar het antwoord is niet zomaar beschikbaar. Als ‘buitenstaander’ kijk ik met een frisse blik naar uw bedrijf. Ik zie wellicht dingen die u zelf niet meer ziet.

Het kan om financiële vraagstukken gaan. Bijvoorbeeld administratieve vraagstukken, maar ook vraagstukken de winstgevendheid van de onderneming en hoe u die kunt vergroten.

Als MKB-consultant kan ik ook sparren over de bedrijfsstrategie. Wat is koers voor uw onderneming voor de lange termijn? Zo zijn er nog veel meer vraagstukken waar ik u graag mee help!

  • Blog
  • Alg. voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +31 6 18475104