MKB Adviseur | Met jarenlange ervaring

Als ondernemer weet u als geen ander wat er gebeurt in uw onderneming. Maar dat betekent niet dat u nooit vragen hebt. Advies vragen aan een MKB Adviseur zit vaak niet in de genen van ondernemers, maar heeft bewezen voordelen.

Advies is goud waard

Advies inhuren kost meer geld dan zelf op onderzoek uit gaan, maar het levert vaak ook meer geld op. Als ondernemer heeft u het vaak al druk genoeg en richt u zich op de kerntaken. Toch kunnen juist de kleine details grote veranderingen teweeg brengen.

MKB Adviseur

Ervaren MKB adviseur

Als MKB adviseur kan ik u helpen bij diverse vraagstukken. Door mijn jarenlange ervaringen als MKB adviseur fungeer ik als ideale sparringpartner. Op die manier help niet alleen bij het oplossen van diverse vraagstukken.

Het is vaak genoeg bewezen dat ‘iemand van buitenaf’ een andere kijk heeft op bepaalde zaken. Iemand die zelf niet emotioneel betrokken is bij het traject, kan zorgen voor andere inzichten en dus een beter eindresultaat. Als ondernemer heeft u al een visie of een plan waar u met uw onderneming naar toe wil. Als MBK adviseur help ik dit plan te realiseren.

Ik ben dagelijks bezig als MKB adviseur waarin ik me als financieel expert focus op het ondersteunen van het management. Zo help ik ondernemers bijvoorbeeld met investeringsanalyses, optimaliseren van (financiële) processen, make or Buy beslissingen en kosten besparingsprogramma’s.

Waarom GFSA

Het inhuren van extern advies is een investering die zicht snel terugverdient als u de juiste sparringpartner vindt. GFSA is die sparringpartner. Maar waarom zou u ons inhuren?

Als MKB adviseur kan ik u helpen met verschillende vraagstukken. Zo kan ik als extern adviseur het onderscheid maken tussen emotie en rationaliteit, heb ik de beschikking over een groot netwerk en kan ik vertrouwen op mijn ervaring.

  • Blog
  • Alg. voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +31 6 18475104